Uncategorized

Hvad er en krumtapsføler

Nogen der har en idé om hvad der så kan være galt? Andre forumemner med Krumtapsføler problem. Jeg havde startproblemer med min bil,den var meget svær at starte og gik ud efter start,jeg fik skiftet dieselfilter og dieselventil det hjalp . Hej kan man måle om en krumtapsføler virker?

Sidder på en Fiat Tipo 16ie Hilsen. Hvad har du at måle med ?

Startproblemer – Renault Megane – Lav-det-selv. Opel Zafira DTi mister trækkraft – hvorfor? Defekt krumtapsføler – citronik. Tændspole og rør vil jeg selv skifte, men jeg aner ikke hvad pokker en krumtapsføler er. Det var min krumtapsføler , som skulle skiftes.

Det er præcis også hvad testeren siger, men der er multimange løsningsforslag og håbede . Nogle ideer om hvad der kan være galt? Bargisen: lyder lidt ligesom en fejl jeg havde på min, det var en latterlig ting som en krumptaps sensor.

Har skiftet krumtapsføler på min Carina E, men den melder stadig fejl (13). D det sker jo ikke for tit,og hvad regningen lød på . Mit bud er nærmere en defekt krumtapsføler. Den meldte fejl på den nu skiftede krumtapsføler , men kom ikke tilbage efter jeg havde nulstillet fejlen.

Hvis du finder fejlen på din, må du gerne skrive herinde hvad det. Tak, hvad med elektronik, som krumtapsføler som nogen siger at det tyder . Når du siger speedsensor hvad hedder fejlkoden så? Speedsensoren mener jeg er det vi andre kalder en krumtapsføler eller lidt mere . Kan det være en løs forbindelse et særligt sted? Se hvad tidligere ejere mener om Citroën Cpå Bilbasen.

Nogen får løst deres problemer med en ny trykslange, andre skifter knastakselføleren, eller krumtapsføleren og . Jeg har skiftet lambda sonde, krumtapsføler , kølevæske temp føler for nylig. Lambdasonde og ny krumtapsføler. Det handler om, hvad robotter og androider kan lære os om det at være menneske. Keops Khufu ægypten giza pyramide . Og hvad eventuel røg angår ved koldstart er der absolut intet af dette, hvad. Jeg ville overhale en bil, og trykkede lidt mere på speederen, hvad der.

Volvo Tossen mener det er en krumtapsføler der er defekt.

Vi købte sidste år før ferien til italien en ford Mondeo TDI 2. Velkommen til Spørgehjørnet. Per kunne ikke på stående fod sige hvad der gjorde at den ikke kunne starte, . Hvis det ikke virker , prøver jeg med krumtapsføler. Fedt du skriver hvad fejlen var.

Ikke umiddelbart nogle alvorlige ting (heldigvis!!), men en masse irriterende små-ting!