Uncategorized

Hvad er kontaktspray

Jeg mener, der skal speciel kontaktspray til, men har også hørt, at WDskulle virke til formålet. Men jeg er lidt skeptisk: Ville det ikke blive for . WD-som kontaktspray ? Kan ikke lige se hvad olie skal hjælpe der, havde nok bare brugt en . Ja, jeg har en femvejsomskifter på en Strat, der er lidt støvet, det skratter, når jeg skifter pickupposition. Jeg selv er blevet rådet til at bruge kontakt spray UDEN smøring til kontakter og vippe.

Det lyder jo som god latin, men hvad er jeres mening? Lidt afhængig af hvad årsagen er og om du får skyllet løs skidt og . Knapperne vidste jeg ikke rigtigt hvad jeg skulle gøre med – gav dem et sprøjt med kontaktsprayen , men det havde ikke nogen effekt. Jeg bruger GRF kontaktspray og skyller efter med WD – nogle gange. Uanset hvad man bruger til at rense me bør man dog bruge så lidt . Hvad kan man gøre ved det?

Gætter på noget kontakt spray , men hvordan gøres det? Har ikke megen forstand på elektronik, så ku godt bruge . Men hvad er navnet på din kontakt-spray ?

Oliver Jensenyear ago. Siliconefedt, Vaseline og kontakt spray , uanset hvad du bruger vil der ikke være mere krybestrøm end hvis stikket bliver vådt. Det er sådan set lige meget hvad mærke det er, bare der er . Har nogen en idé om hvad der kan være galt ? Læs dette, før du beslutter dig til hvad der skal gøres:.

Er der nogen der har et sindsygt godt råd til hvad man lige gør for at. Ikke-ledende kontaktrens, som trænger ind og renser konta. Når det knirker, klemmer eller ruster. Jeg har givet den kontaktspray men det var ikke bare det. Og nogen ideer til hvad der evt.

Jeg aner ikke hvad den jeg fandt i ? Bruger kontakt spray på pol fladerne, fedt ved ledningsindførsler. Q-tips, er der nogen som ved hvad det er? Mon ikke noget kontaktspray kan løse dit problem. Anhængerstik behandles med kontaktspray.

Så hvad gør man ved det? Indvendigt: Sæder, tæpper og andre tekstiler støvsuges. Istedet for kontaktspray , anvendte vi Super Lube Universalsmøremiddel til vores 13. What ever er IKKE til at .

Jeg gav den lidt kontaktspray (det var bare noget billigt fra Silvan eller Haraldskrald) . Pil tasterne af og køb noget kontaktspray og spray det på begge sider af tasterne. Nogen der ved hvad man kan gøre ved dette?