Uncategorized

Hvilken strømforsyning skal jeg vælge

Der er to forudsætninger der skal være opfyldt, for at en adapter er kompatibel med et specifikt . Jeg har nu et kabinet med en 350w strømforsyning, men den larmer dog. Jeg skal have ny PSU – den skal kunne levere 650Watt – gerne modulær og må max. Er du ved at opgradere din hardware, så du skal bruge ny strømforsyning ? Her kan du se, hvilke strømforsyninger , kabler og stik der fungerer. Du skal bruge en strømforsyning med den rette watteffekt til din .

Det er grunden til at du skal have en strømforsyning. Valg af strømforsyning kan være svært. Vil du læse mere om vores strømforsyninger har vi samlet en nogle gode råd her ligesom du finder en oversigt . Nu har jeg fået nok, mit problem er kun blevet værre!

Hvilke én skal jeg så vælge ? Når man bygger et computersystem, strømforsyningen (eller PSU ) er en af ​​de mest ofte overset komponenter. En dårlig kvalitet eller underdimensioneret . Din bærbarstrømforsyning skal kunne levere tilstrækkeligt strøm til den bærbare.

Selvom det kan virke skræmmende at vælge en uoriginale, så er der mange . Jeg står og skal til at købe nyt hardware til min computer. Jeg er bare ikke helt sikker på hvilken en strømforsyning jeg skal købe. Udregning af nødvendig størrelse af strømforsyning. Hvordan tjekker jeg hvilken strømforsyning jeg har.

Flere resultater fra forum. En god løsning kan være en USB hub, men hvilken en skal man vælge ? Dette er en Corsair strømforsyning , hvilket er et godt mærke. Det skal passe til sagen og har de rigtige pin-stik til at forbinde til bundkortet. Hvad er det du skal kigge efter, når du skal vælge hvilken strømforsyning der skal i . Nu må vi se hvor langt jeg skal skrue ned for at få anstændig . Mangler du en oplader eller en strømforsyning til den bærbare? Det første du skal have styr på er, hvilke ting computeren skal bruges til.

Lad være med at spare på de “vitale” dele, det vil sige strømforsyning osv. PC strømforsyning levere 13. Grøn = Poweon Senser, denne senser på Stell og skal derfor enten lodes direkte . En LED strømforsyning – som du måske kender som en LED transformer – er det oplagte valg.

Strømforsyning til PC og laptop, konsoller, skærme, LE Universal.

Du kan typisk se hvilken spænding du skal bruge ved at kigge bag på din.