Uncategorized

Hvordan virker en krumtapsføler

Kan man teste om en krumtapsføler virker på en eller anden måde ? Hej kan man måle om en krumtapsføler virker ? Sidder på en Fiat Tipo 16ie Hilsen Allan. Mystisk Peugeot 4- Lav-det-selv. Startproblemer – Renault Megane – Lav-det-selv.

Opel Zafira DTi mister trækkraft – hvorfor?

Hylde: Vælg varehus Loading. Udsolgt Begrænset lager På lager. Min Lup, er lige testet og har fået diagnosen, færdig krumtapsføler. Hvordan kan krumtapsføler have så stor betydning når motoren er varm og. Krogslund til under halv pris af original og den virker stadig.

Passat 3B Tdi motorproblemer – Aarrrh! Den prøver vi lige at skifte og ser om det virker. Han anbefalede skift af tændspole og tændrør samt krumtapsføler.

I mit øre virker det som om startdysen er på hver gang den starter. Den starter nemlig med sådan en typisk druknely hvor den hoster lidt, fordi den sikkert har fået for meget. Mit bud er nærmere en defekt krumtapsføler.

Det virker somom den faktisk ingen moment har under 3. Det var min krumtapsføler , som skulle skiftes. Morten VJ skrev: En helt standart regulator virker udemærket. Jeg har monteret ny benzinpumpe, ny Lambdasonde og ny krumtapsføler. Jeg ved snart ikke hvor jeg skal søge mere og den giver ingen fejlkoder på displayet.

Du sige tændkasetten virker , er der set gnist på tændrørene? Velkommen til Spørgehjørnet. Jeg er helt med på hvordan bankefølerne virker (tror jeg nok) Min motor . Hvis det ikke virker , prøver jeg med krumtapsføler. Næste kryds hvor det så pludselig går ret meget op a dør bilen igen. DENNE gang midt på bakken,.

Gad vide om det kan være en krumtapsføler. Er det en krumtapsføler eller ? Sidstnævnte har jeg rent logisk lidt svært ved at se skulle løse problemet, men virker det, så virker det.

Ryger den unormalt ved den koldstart hvor den går ujævnt ? Det er ikke sådan at båden har stået et sted hvor. Kyhl hvor sidder der en EGR ventil på en 2l8v Maskine ? Så nu har jeg skiftet krumtapsføler og benz relæ: ingen ændring . Ville gerne bruge den originale krumtapsføler men signalet er vist AC. Der er noget der kunne tyde på at din vr conditioner ikke virker efter hensigten.

Skiftet brændstofpumpe, højtrykspumpe, krumtapsføler , kobling, svinghjul osv. Alpine cd radio, bagagerumsdækken, aircondition som virker !