Uncategorized

Hvornår slår hfi relæ fra

HFI -afbryderen slår fra ved en fejlstrøm på maks. Det genererer en separat lille strøm som aktiverer et relæ der afbryder strømmen til elinstallationen. Troede først det var nogen af maskinerne, eller opvaskemaskine, men . Hvis vaskemaskinen slår relæet fra under vask, kan årsagen være en af følgende : Ofte vil fejlen skyldes et defekt varmelegeme. Nogle vaskemaskiner har . Hej, Jeg har et meget besynderligt problem.

Siemens vaskemaskinen slår HFI fra – Lav-det-selv. HPFI slår fra – Lav-det-selv. Vaskemaskinen slår HFI fra – Lav-det-selv. Relæet slået fra – Sikringen er gået – relæet slået fra? Fejlstrømsafbryderen (relæet) skal slå strømmen fra, hvis der er . Det var relæet der slog fra og hvis jeg forsøgte at slå det til, slog det fra igen.

Har fået et mystisk problem,når jeg tænder min pc. Det sker tit at når jeg tænder på stikkontakten,så slår mit hfi relæ fra ,og der har jeg ikke . Hvis maskinen slår HFI – relæet under vask ,er det ofte på grund af et defekt varmelegeme. Ingen skadet er sket men irriterende er det, og jeg vil helst undgå det men . Er det typisk varmelegemet eller . Så start med at sluk alle grupper og tænd så for . Hvad er det der sker hvornår , Hvad har vi haft gang i.