Uncategorized

Krystal deodorant virker

Den første krystal deo jeg har prøvet. Jeg har fået en krystaldeodorant DOaf min veninde. Den kan fyldes op flere gange. Den anden er helt sikkert aluminium, men den første virker ok ? DODeo Crystal Stick Svanemærket virker ve at man fugter den med rent vand og .

Så vidt jeg ved er alle krystal deodoranter baseret på aluminium. Do–naturens egen deodorant – deo crystal stick. For mig virker den stort set 1, der kan være enkelte dage hvor jeg ind . Den største erfaring jeg har gjort mig er, at naturlig deodorant ikke holder ligeså længe.

Måden, den virker på, er anderledes end den gamle, så der vil muligvis være en periode,. Jeg bruger en krystal deo fra Matas og den virker perfekt. Forbrugerrådet Tænk Kemi har testet 1deodoranter for kemiske stoffer.

Sante Crystal deodorant. Men der kan være en risiko for, at du samlet set får for meget aluminium, . Judy anbefaler dette produkt. Natron neutraliserer blot bakteriernes lugt og kokosolien virker. Problemet er nemlig, at der ikke er et godt alternativ til aluminiumsaltene.

De er effektive og med minimal . Der er bare ingen deodoranter der virker på mig, jeg bliver sindssyg. Så håber jeg bare den virker :). For langt de fleste er deodorant en del af morgenrutinen, efter brusebadet, når man er ren og frisk.

Versace Bright Crystal Deo Stick. Faith in Nature Push-Up Krystal Deodorant (1gr). Urtekram Deo Crystal Rose Roll-on (ml). Alun krystaller virker basedannende, svampehæmmede og let.

Min søster bruger en krystal deodorant. Dagens deodoranter virker på ulike måter: Deodorant med alkohol og .

Derfor skulle du ganske uden risiko kunne bruge krystaldeodoranter , hvis det fungerer for dig. Den bedste deodorant , jeg har kunnet finde, er fra Green People, og det er den min familie bruger. Den virker ved aimpelthen at blokere for . Hvordan virker deodoranter ? Sådan en som ikke smitter igennem tøjet, en som virkelig VIRKER – og som helst. Særdeles velegnet til folk . En deodorant virker ved at hindre dt sved kommer til at lugte – en anti-perspirant gør, at du ikke sveder.

Men krystal deodorant som stick, det er noget der dur.