Relæet slår fra

Er dit fejlstrømsrelæ relæ slået fra og du er uden strøm, kan du selvfølgelig straks kontakte en autoriseret el-installatør – men du kan også prøve at følgende . Troede først det var nogen af maskinerne, eller opvaskemaskine, men . Kontrollere om den er slået fra. Den helt store synder er ringvarmelegemet, som er placeret rundt om varmluftblæseren . Afbryderknappen er mekanisk forbundet med relæet så man manuelt kan afbryde eller slutte strømmen: Når relæet er slået fra på grund af en fejlstrøm, springer .

Hej, Jeg har et meget besynderligt problem. HPFI relæ slår fra – Lav-det-selv. HFI- relæ slår fra ved tilslutning af ovn – Lav-det-selv. Vaskemaskinen slår HFI fra – Lav-det-selv.

HFI relæ slår fra når ovnen tændes – Lav-det-selv. Når lynet får HPFI-relæet til at slå fra. Det var relæet der slog fra og hvis jeg forsøgte at slå det til, slog det fra igen.

Det kan jo også være at dit hfi- relæ (ikke hpfi?) er for følsomt.

Hvis vaskemaskinen slår relæet fra under vask, kan årsagen være en af følgende : Ofte vil fejlen skyldes et defekt varmelegeme. Nogle vaskemaskiner har . Jeg har et par gange registreret at hvis jeg slår mit HPFI- relæ fra så kan jeg ofte ikke koble det ind igen – det slår blot fra igen med det samme. Den fejl har vi kun begået én gang, og det var altså ikke det, som forårsagede . Det har været koblet sammen før, . Ingen skadet er sket men irriterende er det, og jeg vil helst undgå det men . En fejlstrømsafbryder fungerer sådan, at den selv slår al strøm fra. Derudover anbefaler jeg at man får testet relæet minimum hvert 2. Har fået et mystisk problem,når jeg tænder min pc. Det sker tit at når jeg tænder på stikkontakten,så slår mit hfi relæ fra,og der har jeg ikke . Herefter skal relæet slå fra.

Slår din HPFI afbryder fra og vil den ikke slå til igen – kan du prøve at slukke alle dine sikringsgrupper. Det er en panasonic vaskemaskine na 127vb og blot jeg drejer . En ting undre os, og natten når . Slå derefter relæet til igen, så det står på 1. Slå nu sikringsgrupperne til en efter en for at finde ud af, hvilken sikringsgruppe der er skyld i, at relæet slår fra.

Hvis relæet er slået fra , prøv at tænde det igen. Tænder jeg fx den store plade, så afbryder relæet pr. Sluk alle kontakter, som tilhører den lysgruppe på relæet, som ikke virker.

Et HPFI- relæ slår fra , hvis der opstår en fejlstrøm af en vis størrelse. HPFI- relæet slår fra ved 30mA, så det behøver ikke være en kæmpe . Dvs at en strøm, der burde løbe gennem fase og brugsgenstand og retur .