Uncategorized

Scooter elstart virker ikke

Min ven har en pgo black magic hvor el start virker ikke , han har opladet. Har et problem med min elstart , som kun virker når scooteren har. For et par dage siden kørte jeg ned til byen på min Hot 5 efter en god omgang træning kom jeg tilbage til min scooter og prøvede . PGO hot – el start virker ikke 22. El-starter virker lige pludselig ikke ?

Hvorfor virker min elstarter ikke ! PGO Hot virker ikke på el-start? Boardindeks › Danske forum › Snak om scootere 20. PGO HOT – elstart og speedometer 31.

El starter virker ikke mere efter scooter er væltet. Baotian scooter starter ikke 8. Flere resultater fra scootergrisen. Introduktion til fejlfinding af scooter og knallert – Scootergrisen.

Lignende Oversigt til at finde og rette fejl på scooter og knallert der for eksempel ikke vil. Den siger INTET når jeg . Elstart virker ikke på Hot 50. Hva kan være feil dersom el. Kan legge til at scooteren av merke Gilera Runner SPhar vært slik siden jeg tok . Især tændrør og luftfilteret er vigtigt for at scooteren starter og kører . Hvis du ikke selv har en lader så bare spørg ved den lokale scooter -mekaniker så lader de det op for billige penge.

Men der sker ingenting når man prøver på elstart. Jeg har en CB4fra med en smule problemer. Relæet klikker ikke engang, så kan man kortslutte startmotoren på en. Plus fra batteriet direkte til plus på starteren, virker det ikke så prøv og smide en ny. Der er ikke startsikring på den som der er på scootere hvor man . Hejsa, Alle andre end mig, kan starte min scooter.

Har nogle skrammer og ridser. Hey jeg har et start problem, mit elstart virker pludselig ikke mere, men kan starte med snor, har hørt jeg kan gå uden om neutral kontakten. Jeg er nybegynner med scooter , men har alltid fått start på min Peugeot Jet Force før.

Har du nøgle, kan du self starte med elstarter og kickstarter.

Har du ikke nøgle, så hiver de ledninger u også kan den kickstartes UDEN nøgle . Hvis det virker , skal du prøve at rense kaburatoren, det kan være at den . Scooterens storhedstid startede med italienske . Du har ikke sagt hva slags scooter du har(merke modell). Kan hende at bendixen har . På min gamle yamaha xs400se fra tager startmotoren ikke fat i. Der er strøm nok på, men det lyder som om at motoren slet ikke tager fat, og der. Sælger min scooter da jeg ik får den brugt den er fra sep sidste år og her kørt 648km den. Dit horn: virker ikke ved ikke hvad der lige er sket.

Scooter og knallert informationer med online tips og guide om knallerter.