Uncategorized

Slaglodning gør det selv

Hej med jer alle 8) Er der nogen der kan fortælle lidt mere omkring slaglodning ? Jeg tænker på erfaringer med forskellige brændere, hvilken . Billigt svejseapparat – Lav-det- selv. Udstyr til slaglodning (sølvlodning) hvor finder jeg det? Lodde aluminium – Lav-det- selv.

Kefx4YOQTxLignende 14. Ved loddeprocessen varmes emnerne op til loddemetallets smeltetemperatur, og kontrollen af temperaturforskellene gør samtidig, at det er muligt at undgå . I modsætning til svejsning , skal du gøre bundet metaller ikke nødt til at få varmt. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv.

Du kan sølv lodde rustfri sig selv eller messing eller kobber for at gøre det lettere . Slaglodning – også kaldet hårdlodning – er betegnelsen for lodning ved. Magna 75F er det rigtige valg der gør det nemt og.

Siger også, lav det selv. Det kan ikke lade sig gøre at lodde to jernplader sammen med loddetin. Grunden til at vælge slaglodning med sølvholdigt lod er for at få en trækstyrke der ligger nær jernets trækstyrke, og nogen . At anvende kobberrør til lodning, er absolut det billigste, men også det sværeste. Hej, Jeg har købt et kabel hvor man selv kan bestemme længden.

Skal det gøres ordentlig – Så skal man gøre det selv. Blødlodning og hårdlodning adskiller sig fra hinanden ved arbejdstemperaturen. Du har brugt en korrekt betegnelse, selv om jeg foretrækker slaglodning , . Hos Conrad kan vi godt lide gør-det- selv -arbejde, og vi går til opgaverne med stor entusiasme. Her er det mest praktisk at anvende en loddekolbe, på grund af . Er du en rigtig gør det selv -mand eller -kvinde, og vil du ikke gå ned på udstyr?

Kapilærvirkningen eller hårrørsvirkningen gør sig gældende for flydende slaglod. Skal du bare arbejde med finere og mindre emner, eller tyndere plader og rør, så kan det være at du skal overveje en TIG svejser, eller såkaldt slaglodning. Byg selv en sæbekassebil.

Se spændende og informative gør-det-selv videoer.

Hovedet blev jeg selv nød til at lave (og så kunne jeg lige så godt lave min far som ung). Nej det gør jeg ikke, det er derfor jeg laver guiderne, det er så folk selv. Skærebrænding, svejsning med ilt og gas samt slaglodning. Materialesalg til gør det selv folket.

Meget konkurrence dygtige priser. Salg af reservedele eller . Jeg har selv noget sølvtråd med flus på, det kan jeg ikke se nogen problem i, men varme det med en gul gasflaske kan du ikke, der er . Det er søndag og jeg gør det selv. Hvordan gør man det, hvis dette skal gøres på den rigtige måde? Jeg arbejder også selv mest med kobberlegeringer, men bruger tin og sølv til at lodde med.

Uanset hvordan jeg gør , vil det altid være reklam, for jeg kan desværre kun udtale mig om de produkter jeg selv arbejder med.